Natečaj za brezplačno snemanje skladbe ob 25-letnici studia Jork – PODALJŠAN ROK!

Zavod Muzikobala v sodelovanju z dekanskim studiem Jork ob praznovanju 25-letnice studia razpisuje natečaj za brezplačno studijsko snemanje ene skladbe. Cilj natečaja je glasbenikom ponuditi izkušnjo snemanja njihovega materiala v profesionalnem studiu z dolgoletnimi izkušnjami.

Natečaj brezplačnega snemanja ene skladbe v studiu Jork je namenjen glasbenikom oziroma glasbenim zasedbam z območja štirih obalnih občin. V okviru projekta bo petčlanska komisija izbrala eno glasbeno zasedbo oziroma izvajalca, ki bo svojo avtorsko skladbo posnel v studiu Jork pod vodstvom tonskega mojstra Gabriela Ogrina.

Master posnetega materiala bo izvajalec prejel v digitalni obliki (format wav), poleg objave na straneh spletnega portala Muzikobala.com pa bo poslan še na številne radijske postaje in druge medije.

Zaradi nekaterih nepopolnih prijav in želja glasbenikov smo rok za prijave podaljšali!

Pogoji sodelovanja pri natečaju:

  • vsaj polovica članov glasbene zasedbe mora biti iz katere od štirih obalnih občin (Ankaran, Koper, Izola, Piran),
  • zasedba oziroma izvajalec mora biti vpisana na portal Muzikobala (v kolikor še ni, lahko to postane z izpolnitvijo MO obrazca – KLIKNI ZA OBRAZEC),
  • žanrskih in jezikovnih omejitev ni.

Zasedbe in izvajalci, ki izpolnjujejo zgoraj navedene pogoje, naj na elektronski naslov [email protected] do 7. 11. 2016 do 24.00 pošljejo:

  • demo posnetek skladbe oziroma posnetek z vaj v MP3 formatu
  • fotografijo vseh članov in izpolnjen Muzikobala obrazec
  • besedilo skladbe, ki jo želijo prijaviti, v doc. formatu
  • kontakt zasedbe (ime člana, njegova funkcija, telefonska številka in e-mail)

Dobljeni posnetki bodo v anonimni (le oštevilčeni) obliki poslani članom komisije, ki bodo individualno ocenili njihovo izvedbeno kakovost in te ocene posredovali organizatorjem natečaja. O rezultatih ocenjevanja bodo vse skupine obveščene prek telefona oziroma elektronske pošte, in sicer 14 dni po zadnjem roku za prijave. Izbrana zasedba bo dodatno obveščena o natančnem nadaljnjem poteku izvedbe projekta. Okvirno bo snemanje v studiu potekalo v začetku leta 2017 (januar-februar).

Dodatne informacije so dosegljive na:

Gabriel – [email protected], Eva – [email protected]

Eva Branc
je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.

Latest articles

174,2k Followers
Follow

Related articles