Objavljeno april 3rd, 2015 | Eva Branc

0

MeduzaleM predstavljajo album The Art of Suspended Judgement

The Art of Suspended Judgement

V glasbeni zasedbi MeduzaleM so letošnjo pomlad pričakali z albumom The Art of Suspended  Judgement, ki bo luč dneva ugledal 10. aprila. Album so večinoma posneli v živo v ankaranski vadnici in ga sami tudi sproducirali. Na albumu se nahaja 6 skladb, ki jih je napovedal izdani anti-singel Spastic Fuck, za katerega so že izdali animiran video. Med snemanjem je nastalo še toliko idej in posnetkov, da MeduzaleM že stremimo k naslednjemu albumu.

Meduzalem

The Art of Suspended Judgement bi brez pomoči prijateljev strokovnjakov lahko za vedno ostal ujet v ankaranskem podzemlju. Za poudarjanje in izenačevanje frekvenc je poskrbel Gabriel Ogrin. Za grafično izvedbo fizične izdaje sta poskrbela mlada umetnika, Nives Marković z odtrganimi ilustracijami in Miloš Mihajlović s končnim oblikovanjem.

Skupino sestavljajo Matjaž Karlovčec (Campo Krizi, EBFAD, Hiram, Suisound) na bas kitari, Blaž Kocina (Low Peak Charlie) na bobnih in Rok Soczka Mandac (Suisound, Corkscrew) na vokalu in kitari. Posnetek predstavlja »ples Alejandra Jodorowskega, Ingmarja Bergmana, Velikega Lebowskega in izročilo Davida Bowieja«.

Album bodo premierno zavrteli 9. aprila v koprskem baru Cameral, v živo pa bo pesmi mogoče slišati že naslednji dan, 10. aprila, na koncertu v Ankaranu. Predstavitveni šus se bo zaključil 18. aprila v Sežani v MC Podlaga.

 

 


Objavil-a

je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend