Mediadom Streaming 5.0 – spletni program Mediadoma se nadaljuje

0
531

Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran organizira peti sklop koncertov »Mediadom Streaming«. Prvi štirje so presegli pričakovanja, zato smo se odločili da nadaljujemo s projektom in ga nekoliko nadgradimo.  Koncerti v živo bo potekali v prazni dvorani Mediadoma, v času, v katerem ponovno niso dovoljene večje prireditve. Prenosi v živo (streaming) bodo potekali vsak torek ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Premostili smo začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju. V petem sklopu koncertov bodo nastopili Tonja Senčar, Žiga Murko, Boštjan Velkavrh ter Yan Baray. Vabljeni!

Program Mediadom Streaming 5.0:

O projektu Mediadom Streaming

Tudi v Mediadomu,  zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, smo izpolnili pričakovanja naših obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. Po zatišju je najprej zaživel oder Mediadoma, z dvaindvajsetimi odličnimi glasbenimi nastopi, ki so na voljo za ogled na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani.

S projektom »Mediadom Streaming« podpiramo lokalne ustvarjalce, bogatimo kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas  zaznamovale s prepovedjo približevanja.

Z vsemi navezujemo in ohranjamo  stike, Mediadom streaming vas vabi pred zaslone na ogled naših koncertov. Vsi prenosi bodo potekali ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani in sicer 2.11., 9.11., 16.11. ter 23.11.2021.

Mediadom Pyrhani zaenkrat ostaja še vedno edina organizacija, ki nudi spletne prenose kulturnih dogodkov v občini Piran. Organizatorji Mediadom Streaminga so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za  kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran.  Projekt je omogočila Občina Piran.

Podrobne informacije o projektu so dostopne na uradni spletni strani organizatorja www.mediadom-piran.si, ter na socialnih omrežjih Mediadom Piran.