Mediadom Streaming 2.0 – drugi sklop, ki bo ponovno pospremil sprostitev ukrepov za prireditve!

0
459
Mediadom Pyrhani, v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter O.I. JSKD Piran organizira drugi sklop koncertov »Mediadom Streaming«. Prvi sklop koncertov je presegel pričakovaja, zato smo se odločili da nadaljujemo s projektom in ga nekoliko nadgradimo.  Koncerti v živo bo potekali na skritih lokacijah v Piranu, v času, v katerem ponovno niso dovoljene večje javne prireditve. Prenosi v živo (streaming) bodo potekali vsak ponedeljek na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Premostili smo začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju. Ogled snemanja za publiko bo možen ob prijavi na [email protected].

V drugem sklopu koncertov bodo nastopili Marino Kranjac in Zingleci, Marty Favento, Fabbro/Turk Eternal Duality, Manuel Šavron in Jani Poklar ter Nika Solce. Vabljeni!

O projektu Mediadom Streaming

Tudi v Mediadomu,  zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, smo izpolnili pričakovanja naših obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. Po zatišju je najprej zaživel oder Mediadoma, z devetimi odličnimi glasbenimi nastopi, ki so na voljo za ogled na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani.

S projektom »Mediadom Streaming« podpiramo lokalne ustvarjalce, bogatimo kulturno dogajanje v razmerah, ki so vse nas  zaznamovale s prepovedjo približevanja.

 

Z vsemi navezujemo in ohranjamo  stike, Mediadom streaming vas vabi pred zaslone na ogled naših koncertov. Vsi prenosi bodo potekali ob 20.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani, ob ponedeljkih, med 6.7.2020 in 3.8.2020. Tokrat bodo snemanja potekala ob prisotnosti publike, vendar zaradi splošnih omejitev so prosta mesta na voljo le ob najavi na elektronskem naslovu [email protected].

Program Mediadom Streaming 2.0:

Organizatorji Mediadom Streaminga so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za  kulturne dejavnosti Območna izpostava Piran.  Projekt je omogočila Občina Piran.

Podrobne informacije o projektu so dostopne na uradni spletni strani organizatorja www.mediadom-piran.si, ter na socialnih omrežjih Mediadom Piran.