Malibu Club – ZAPRTO

Malibu club izola

Kontakt:

MALIBU CLUB

Cankarjev drevored 44

6310 IZOLA

Kontakt: 030/275-077

Facebook: Malibu Caffe’

MALIBU CLUB, pod tribunami izolskega stadiona, je dnevno – nočni lokal velikosti cca. 150m2, ki se predstavlja kot Club / Disco / Caffe’ / Bar in ima dva ločena prostora plus zunanjo teraso, na voljo za vse vrste prireditev, tematske žure, koncerte. Gornji prostor je opremljen z video opremo, kar omogoča tudi video večere, predstavitve izdelkov in podobno. Možno je del lokala tudi najeti za privat praznovanja, rojstne dneve, dekliščine, fantovščine, zabave za podjetja, izobraževanja, Mini – Disco zabave za otroke.

Programski vodja lokala je DJ Lovro, ki je z leti pridobil izkušnje na področjih, za katere je lokal namenjen. Redni večeri se odvijajo vsak torek (Študentski žur – Študent naj bo!), vsak četrtek (Jam Session večeri in Live koncerti z glasbenimi skupinami), vsak petek in soboto razni party večeri z animacijo in posebnimi ponudbami. V lokalu je možno slišati različne glasbene zvrsti. V zgornjem delu je obiskovalcem na voljo dovolj veliko plesišče, ki pride prav za vse plesne navdušence. Zjutraj se v lokalu lahko oglasite na kavi, izmenjate informacije, opravite poslovni sestanek ali pa se enostavno le družite s prijatelji. Na voljo vam je tudi Free Wi-Fi (Alternet Free).

Malibu klub izola 3 Malibu klub izola 1 Malibu klub izola

 

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow
Previous articleD´Hamrs & Gojc
Next articleKrvnik

Related articles