Link Der Wasser na Blitz turneji s Titovimi fanti

0
190
Link Der Wasser
Link Der Wasser se konec meseca vračajo na bližnje odre. Skupaj s Tito’s Bojs, ki se prav tako po daljši pavzi vračajo na odre, se bodo podali na krajšo turnejo po Istri. 
Link Der Wasser

Uradni nagovor Titovih fantov glede istrske turneje se glasi: “Pozivamo vas sve na tri koncerta Tito’s bojsa po slovenskoj i hrvatskoj Istri. 30.05 Izola/Hangar Bar, 31.05 Pazin/Dan Grada Pazina, 01.06. Pula/Monte Paradiso. Sa nama na sva tri koncerta sviraju vrhunski Link Der Wasser, novi/stari bend iskusnih drugara i koparske legende Enza koji je desetljećima predvodio kultni slovenski HC punk band No Limits.

Istria united tour 2024

U Pazinu sviramo na festivalu u centru grada sa još nizom bendova, jedan od njih su i Sexymotherfuckers, kojih se zasigurno sjećate zbog njihovog velikog hita “Ajme meni nije mi dobro”. Svirke će vam pružiti autentičan doživljaj istarskog undergrounda kako se to radilo devedesetih i dvijetisućetih, kad je slovenska i hrvatska Istra snažno funkcionirala, kad je underground bio jak a svirke su se dešavale na tjednoj bazi. Ako želite doživjeti istarski underground rocknroll i feeling koji je zračio Istrom dok su palili i žarili bendovi iz Pule, Kopra, Pazina i postojala cijela mreža ljudi koji su se međusobno družili onda je sad pravi trenutak da još jednom to doživite i preuzmete dio baklje koju smo i mi nosili, to posebno važi za mlade snage, svi mladi Istre su srdačno dobrodošli.

Tito’s Bojs
Garantiramo vam dobru, autentičnu punk i rocknroll svirku, autentičan istarski zvuk i pravu priču – odličan istra punk provod od tri dana.
Da bi najbolje ušli u priču predlažemo da si tri dana uzmete off i zatulumarite sa nama po slovenskoj i hrvatskoj obali, zalutate na gradsku feštu u Pazin, doživite istarski etnos i istarski life filing kakav je nekad bio. Provest će te se dobro, upoznat nove ljude, vidjeti neke stare frendove i pokrenuti neke nove akcije.
Dođite i otkačite se i kao što je ponavljao svoju apsolutnu mantru oslobođenja legendarni Enio iz rovinjskog rock benda VE2: – Hej, fak of sve! Draga ekipa, vidimo se još jednom svi skupa ispred bine i na bini.
Kao nekad, svi zajedno.”
Datumi in lokacije koncertov
30.5. Hangar Bar Izola, 
31.5. Trg K. Ladavca Pazin
1.6. Monte Paradiso, Karlo Rojc Pula