Novice

Objavljeno januar 23rd, 2020 | Matjaž Derin

0

Lean Kozlar Luigi z novim singlom “Ti znaš”

Lean Kozlar Luigi je obalni pevec in kantavtor, ki se po dveh izdanih albumih (Kralj noči, 2017 in Barve, 2019) predstavlja z novim singlom Ti znaš.

“Res ne rabiš kril, da poletiš …”

Ideja za skladbo je nastala nekega poznega jutra, ko sta Lean in avtor skladbe Mitja Kodarin sestopala iz Slavnika. Po dobrem kosilu, joti in klobasi, sta občudovala nebo in se pomenkovala o tem, kako je lep dan, kako je najboljše izkoristiti prosti čas, pa o glasbi, kakopak. Starejši par pred njima je bil podobnih misli, a bolj redkobeseden. V trenutku, ko sta prišla v njuno bližino, je gospod, ne da bi ju sploh opazil, izrekel slednje besede: »Ne rabiš kril, da poletiš.« Gospa mu je le pritrdilno pokimala.

Kdo ve, iz kakšnega konteksta je bilo vzeto rečeno, teh nekaj besed pa je za trenutek prijetno obtičalo v njunih mislih. In od tam naprej … Besede so navdihnile besede, pesem je postala melodija. »Naj živi slovenska glasba,« še pristavita.

Besedilo: Mitja Kodarin
Glasba: Mitja Kodarin
Aranžma: Lean Kozlar, Jan Baruca, Janez Skaza

Skladbo so posneli:
Teo Parovel – bobni
Teo Korenika – bas
Janez Skaza – Kitare
Lean Kozlar – Vokal

Vir: Lean Kozlar Luigi PR

Tags: , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend