Novice

Objavljeno maj 13th, 2020 | Matjaž Derin

0

Lean Kozlar Luigi z novim singlom – Ko ugasnejo luči

»Ko ugasnejo luči, le zrak zajemi, vem, da želiš si tja. Ko pleševa v temi, dokler ob tebi noč se ne konča …”

Skladba Ko ugasnejo luči je nadaljevanje zgodbe iz pesmi Luigijevega prvega albuma z naslovom V vesolje in nazaj. Tam Luigi na plaži spozna brhko dekle in nemudoma “odletita v vesolje”. Očitno je bil ta izvenzemeljski izlet obojestransko prijeten, zato sta se odločila te izlete nadaljevati. V skladbi Ko ugasnejo luči je opisanih nekaj zaporednih, ki so se zgodili za štirimi zidovi v vasici nad Koprom. Govori o lahki brezskrbni ljubezni in neukrotljivi telesni privlačnosti.

Avtorji skladbe: Glasba: Janez Skaza, Besedilo: Janez Skaza, Aranžma: Janez Skaza/Lean Kozlar/Jan Baruca.

Skladbo so posneli: Lean Kozlar Luigi – vokali, , Matjaž Skaza – bobni, Tomaž Dolžan – bas, Janez Skaza – kitare, spremljevalni vokali, Mitja Bobič – klaviature, Grega Skaza – saksofon, Sandi Štor – trobenta, Lucija Marčič – spremljevalni vokali.

vir: Lean Kozlar Luigi PR

Tags: , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend