Prvi single Leana Kozlarja Luigija Daj mi

0
642

Pozitivno naravnani obalni pevec, avtor in multiinštrumentalist Lean Kozlar Luigi z zaljubljenimi možgani do ušes (in čez) predstavlja svoj prvi single z naslovom “Daj mi”.

“Je ljubezen obojestranska? Kaj vse bi dal za potrditev njene ljubezni! To so trenutki, ko ne veš kam s sabo. Tako pač je.”, je povedal Luigi ob izidu prve avtorske skladbe in dodal: “Norim, brstim in svojo glasbo ter besedila hranim s skrivnostnimi čustvi, ki me tem trenutku premetavajo.”

Lean Kozlar – Luigi je navkljub mladosti, star je 28 let, zelo izkušen glasbenik. Že v otroških letih je igral in pel v različnih postavah, ne le kot pevec in kitarist, temveč tudi kot trobentač in bobnar. V najstniških letih je z na Primorskem zelo znano zasedbo Why Not?! preigraval stare R’n’R hite, kasneje ustanovil zasedbo Q2o s katero je začel ustvarjati avtorsko glasbo. Med tem v zasedbi Gedore, ki je v pretežni meri spremljevalni band legendam, kot so Slavko Ivančić, Tulio Furlanič, ipd., igra vlogo spremljevalnega vokalista in ritem kitarista. Z Igorjem Mikoličem in Lucienne Lončina je nastopil na Melodijah morja in sonca 2014, vmes posnel vokal za skupino Vulture and the guru za skladbo “Nocoj”, dokler ni leta 2015 kot član spremljevalne skupine Figoni nastopil z Rudijem Bučarjem na Emi, kjer so s skladbo “Šaltinka” prišli v finalni izbor.

Besedilo: Lean Kozlar Luigi

Glasba: Lean Kozlar Luigi

Aranžma: Mitja Bobič/Marko Hrvatin

Producent – Jan Baruca

Foto – Matevž Kocjan