Kevin Koradin z novim videospotom “Vse kot prej”

0
600

Avtor, kantavtor in producent Kevin Koradin predstavlja svojo novo, melanholično rock skladbo in videospot, VSE KOT PREJ.

Ko sem začel pisati besedilo sem prvotno razmišljal o ljubezenskem razmerju v katerem zaradi določenih besed ali dejanj ne najdeš več poti nazaj, da bi bilo vse kot prej. Kasneje sem svoje misli pri pisanju dodatno poglobil, tako, da se besedilo nanaša tudi na čase v katerih živimo, govori o odnosih med ljudmi, stanju duha in stvari v družbi.
“Zadnje leto sem se pretežno posvečal glasbeni produkciji, pisanju glasbe in sodelovanju z različnimi izvajalci. “ – Kevin Koradin.

‘Pesem VSE KOT PREJ  je nastala povsem spontano in skoraj malce nepričakovano, saj smo bili ravno v procesu snemanja skladb za različne projekte, ko sem dobil inspiracijo, prijel v roke kitaro, skoraj v prvem poskusu spesnil celo skladbo in jo v istem dnevu posnel. Prav ta spontanost in neobremenjenost, da enostavno narediš en iskren komad, se mi zdi dobrodošla v teh časih, ko je čedalje več pritiska na izvajalce, da napišejo hit. ‘ – Kevin Koradin.

Fotografije: Clifford Golio

Vir: Dallas records