Novice

Objavljeno marec 17th, 2019 | Matjaž Derin

0

Kevin Koradin gre tokrat vse ali nič

Kevin Koradin, priljubljen obalni glasbenik, avtor številnih uspešnič, po uspehu zadnjega singla ‘Visoko‘ predstavlja novo glasbeno zgodbo “Vse ali nič”. Z novim singlom se primorski glasbenik vrača k svojim rock, blues in country koreninam, vse skupaj pa je začinjeno s Kevinovo karakteristično moderno produkcijo.

»Pesem govori o izgubi vrednot, o malih ljudeh ujetih v svetu v katerem človek ne pomeni nič. Skladba je tudi osebno izpovedna saj govori o moji osebni borbi, ki sem jo bil dolga leta še kot vodja skupine Tide, da sem se prebil skozi vse temne plati in zanke rock’n’rolla, da sem to preživel in, da sem danes lahko tu kjer sem, kot nov človek na novi poti, novim uspehom naproti,« je o novi skladbi povedal Kevin Koradin in nadaljeval o zgodbi videa: »Želel sem pa tudi opozoriti na to, da čedalje bolj izgubljamo svojo identiteto in kulturo, da se poceni prodajamo “hudiču”, simbolično mišljeno in povedano, zato sem k projektu povabil več prijateljev glasbenikov in estradnikov, zelo različnih starosti, ki so sodelovali kot akterji v mojem videu in tako bomo to močno sporočilo pesmi skupaj ponesli naprej do poslušalcev.«

Pri ustvarjanju video zgodbe so sodelovali so: Marko Vuksanović (skupina Avtomobili), Simon Vadnjal (voditelj), Tamara Goričanec, bivši minister za promet in glasbenik Patrick Vlačič, Pero Lovšin, Oriana Girotto, Anja Pavlin-Indigo, Peter Hudnik (skupina King Foo), Žiga Rustja, Jure Lesar, Samo Budna in Maj Valerij.

Zakaj se je odločil za tovrsten nabor gostujočih oseb je Koradin povedal: »Želel sem sodelovanje z uspešnimi ljudmi različnih starosti, ki so z mano vpeti v ta medijski svet. Želel sem predstaviti imena, ki odlično opravljajo svoje delo in so moji prijatelji. Predvsem pa sem želel predstaviti mlade upe in talente kot so, Tamara, Anja, Jure Lesar, Žiga Rustja. Tako sem v videu zajel glasbeno zgodovino, sedanjost in njeno prihodnost

Pri ustvarjanju videospota je Kevin Koradin sodeloval, tako kot pri videu ‘Visoko‘ s prijateljem Majem Valerijem. Tokrat so video snemali na ulicah slovenske prestolnice kar štiri zaporedne dni v decembrskem minusu.

Vir: PR Menart

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend