Kanzyani v živo iz štirke

Elektronski mojster Valentino Kanzyani, ikonični Klub K4 in Val 202 bodo zdužili moči v novoletni specialki.

V finalni epizodi nočnega štirkanja pred veliko basovsko piko na i leta, ki že maha v slovo, se bo 30. decembra rezidentom najbolj igrive ljubljanske kleti pridružil električar, ki je maja po sedmih letih na Kersnikovi že obudil projekt Jesus Loved You. Cadenza, Sonus, Hyte, All We Are, Sunwaves, Vagabundos, Cocoon in BPM Festival so še druge velike zgodbe, ki jih je zaznamoval v zadnjem krogu okoli sonca – a če smo iskreni nas pri Valentinu vedno bolj privlači pričakovanje tega, kar nam šele pripravlja, kot tistega, s čimer nas je že osvojil.

Da pa bo Kanzyanija za vse dovolj in da bo njegovo slovo od leta 2016 odmevalo po vsej Sloveniji, bo z neposrednim prenosom poskrbela ekipa Vala 202. Ogrevanje se bo začelo ob 23.30 z redno petkovo oddajo RH202, od polnoči naprej pa boste lahko spremljali dogajanje iz kluba K4.

Nastopajo: Valentino Kanzyani, Ian F, Nikolaj, CИHИ, Simex in S.S.S.

Foto: Petra Švajger

Eva Branc
je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.

Latest articles

119,2k Followers
Follow

Related articles