Gedore z novim videospotom “S tabo”

Skupina Gedore z romantičnim singlom za čarobne praznike “S TABO“

Skladba S tabo je nastala v trenutkih, ko si ob sebi želimo nekoga, ki nam v življenju pomeni največ. Nekoga, ki mu lahko popolnoma zaupamo, z njim delimo dobro in slabo ter s to osebo rišemo svojo pot do uspeha in sreče. Čeprav je v resnici, s tisto pravo osebo, sreča že samo potovanje. Novi singel na radijske valove pošiljajo v božičnem času, ko več časa posvečamo svojim najbližjim. Ob tej priložnosti vsem poslušalcem želijo lepe praznike in vse dobro v letu 2021!

Besedilo: Tomaž Boškin, Mitja Bobič, Jan Baruca in Marko Hrvatin.
Glasba: Tomaž Boškin, Marko Hrvatin.
Produkcija: Jan Baruca in Gedore
Mix in mastering: Jan Baruca
Snemano v studiu Tramon.

Zasedba Gedore deluje že od srednješolskih let – nekateri njeni člani so nekdanji dijaki Srednje tehniške šole v Kopru. Svojo glasbeno kilometrino so člani pridobivali predvsem v primorsko krojenih zabavljaških šovih. Svoj domicil imajo v Kopru in njegovi okolici. Šest jih je: Tomaž Boškin (vokal, harmonika, klaviature, pozavna), Mitja Bobič (klaviature, trobenta, vokal), Marko Hrvatin (kitara), Marko Toškan (bobni, vokal), Simon Markežič (bas kitara) in Jan Baruca (kitara in vokal), ki v zasedbi poskrbi tudi za miks in produkcijo skladb.  S tabo je četrta skladba, ki jo predstavljajo.

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

101,1k Followers
Follow

Related articles