Gedore z novim singlom – Za vsako ceno

Na življenjski poti vsak posameznik išče svoje individualne resnice, s katerimi si definira eksistenco. Največkrat se te pojavijo v obliki družbenih pravil in zakonov, pisanih in nepisanih, ki so servirane s strani izkušenejših članov skupnosti.

Kaj je pomembneje? Popolna skladnost z družbo ali samosvoja izbira, vožnja po tirnicah ali ohranjanje lastne svobode? Kaj narediti za vsako ceno?

Zasedba Gedore deluje že od srednješolskih let – nekateri njeni člani so nekdanji dijaki Srednje tehniške šole v Kopru. Svojo glasbeno kilometrino so člani pridobivali predvsem v primorsko krojenih zabavljaških šovih. Svoj domicil imajo v Kopru in njegovi okolici. Šest jih je: Tomaž Boškin (vokal, harmonika, klaviature, pozavna), Mitja Bobič (klaviature, trobenta, vokal), Marko Hrvatin (kitara), Marko Toškan (bobni, vokal), Simon Markežič (bas kitara) in Jan Baruca (kitara in vokal), ki v zasedbi poskrbi tudi za miks in produkcijo skladb. Za vsako ceno je njihov peti singel.

Avtorstvo skladbe:
Glasba: Mitja Bobič, Marko Hrvatin, Jan Baruca, Dušan Sagadin,
Besedilo: Mitja Bobič, Jan Baruca,
Produkcija: Jan Baruca in Gedore,
Mix in mastering: Jan Baruca,
Snemano v studiu Tramon.

vir: Gedore band

Matjaž Derin
je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.

Latest articles

119,2k Followers
Follow

Related articles