FOTO: Kanzyani @ Klub K4 13. 5. 2016

Valentino Kanzyani se je s svojo ikonično serijo Jesus Loved You in gosti iz vseh koncev Evrope ter Urugvaja v petek, 13. maja 2016 vrnil na mesto izvirnega zločina in zmešal enega od vrhuncev prelomne sezone Štirke.

Še preden je pristal v Izoli je Valentino Kanzyani stkal vez z našim najdlje delujočim klubom. V Štirki je nastopil že leta 1993, odhajal in se vračal, tam pa je zagnal tudi serijo zabav Jesus Loved You, ki je, z istoimensko založbo, sinonim za svežino. Vrnitve JLY v K4 po sedmih letih se je lotil kot enkratnega dogodka, z željo, da  občinstvu predstaviti nekaj prijateljev, vrhunskih selektorjev, ki napovedujejo smeri v podtalni elektroniki. Vinyl Speed Adjust, Omar, Padez, Shoxy ter Moare & Rois niso zvezde – a bistvo zabav JLY nikoli niso bile zvezde, ampak magičen ambient, ki pa ga je glede na vzdušje in pisano občinstvo Ljubljana očitno zelo pogrešala.

Eva Branc
je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.

Latest articles

142,0k Followers
Follow

Related articles