D’ŠUPS v Ankaranu posneli videospot za skladbo Oliva

Tolminska skupina D’ŠUPS je na začetku poletja v Ankaranu posnela videospot za skladbo Oliva. Video si lahko ogledate tukaj:

Opis skupine:

Skupino D’ŠUPS (šupsi) sestavljamo mladi glasbeniki Matijas, Uroš, Maj, Matic in tudi predstavnica nežnejšega spola Soraja. Prihajamo iz Tolmina in okolice, kjer nam že sama narava pripomore k še večji ustvarjalnosti, tako v sami muziki, kot tudi na drugič področjih. Vsi člani se že od malih nog ukvarjamo z glasbo, nekateri sodelujemo tudi v pihalnem orkestru Tolmin, del pa še v Jazz Punt Big Bandu, kot trobilci, pihalci in tolkalci. Sama ideja o nastanku naše skupine je nastala prav na enem izmed koncertov orkestra in big banda v aprilu 2013. Padla je skupna beseda in kmalu za tem smo prijeli v roke inštrumente in začeli sceno s polno energijo.
Začetek leta 2014 smo v studiu posneli tudi prvi dve avtorski skladbi NAPIŠI NOV DAN in DRUGJE JE.
Poletje 2015 pa nam je pripeljalo tudi prvi videospot, in sicer na avtorsko skladbo OLIVA.
Izjemno radi igramo, ustvarjamo, smo v družbi ljudi polnih življenja, veselja, ki imajo radi glasbo, dobre žure, ples, pozitivno energijo in vse takšne in drugačne podobnostno zadevne zadeve 🙂

Spletna stran: http://www.dsupsbend.si/

Vir: D’ŠUPS

Samo Turkhttp://www.toxine.si
- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".

Latest articles

174,2k Followers
Follow

Related articles