Novice

Objavljeno december 11th, 2015 | Rok Soczka Mandac

0

Budget Symphonia, novi singel Toxine

“We want to sing songs from the heart/ but you don’t like us like that…”. Pesem govori o glasbeni industriji, ki drži v primežu ustvarjalnost umetnikov in ki v veliki meri kroji okus občinstva. To je Budget Symphonia, novi singel obalnega rock banda Toxine, ki se nerad predstavlja kot tak.
Ta ironična in odbita, a tudi zajedljiva in boleča skladba, se nahaja na novem albumu Now O’ Clock, ki ga je izdala tržaška založba Blue Tattoo Music, ki že več kot dvajset let podpira neodvisno glasbeno produkcijo.

Izid skladbe, ki jo je podpisal frontman skupine Tomi Toth, spremlja videospot v produkciji prav tako italijanskega “laboratorija za vizualne umetnosti” Sonicyut, ki je med Koprom, Trstom in Benetkami v proces snemanja vključila naključne mimoidoče. Videospot za Toxine, ki doma že od nastanka pred osmimi leti vztrajno nizajo uspehe, predstavlja prvi izlet v Italijo.
“There is only ears for what/ has been sold before, so let’s sell it yet again”. Refren, refren, ljubezen – ljubite naše refrene!

Vir: Toxine, Sonicyut

Tags: , , , , , ,


Objavil-a

Ni novinar, še manj pa glasbeni kritik. Piše, ko se pojavi inspiracija, oziroma ko mu sodelavci zagrozijo. Je muzik lover in multimedial fucker. Obožuje glasbeno podzemlje in vesolje...in kar je vmes.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend