1. MO-Jam ‘Bis

0
596

Znova bomo poskusili združiti glasbenike z vseh vetrov in lokacij, zato smo se odločili ponoviti poizkus MO-Jama!

Torej, v četrtek 18.12.2014 bo MO-Jam Session/Bis (Bara Bis). Jammali bomo v Zavetišču Glasbenih Cepcev Ankaran (Rifugio Per Muzicisti Pezzenti Ankarano). Glasbena oprema bo na razpolago, z izjemo: kitar, činel, itd…skratka opreme, ki jo morajo imeti vsi glasbeniki s seboj. MO-Jam/Bis je predviden tako, da se zbereta dve ekipi (ritem sekcija in ostalo), ki se pomešata po želji. Ker je prvi MO-Jam testni jam, so vabljeni tudi “Jazzerji”, ki imajo izkušnje, prav tako lahko pridejo metalci itd., skratka ni žanrskih omejitev.

Program večera bo free jam z naključnimi muzičarji, ki se bodo prijavili na ta oglas. Poskrbljeno bo za žlahtno kapljico in za pod (med) zob. Zato vabimo vse, ki bi se radi udeležili jam sessiona, da nam to NUJNO sporočijo po elektronski pošti in se tako dogovorimo glede podrobnosti. Zaradi logističnih zmogljivosti bomo organizirali jam sessione po dogovoru in v odvisnosti od števila prijav.

Za prijavo pošljite sporočilo na mail: [email protected] (Mail naj vsebuje: ime in priimek, številko GSM in inštrument)

Ponovno vabaljeni vsi: Jazzerji, metalci, šminkerji, koveraši, kan bastona, samski, cavatarji, harmonikaši, in punkerji! Pa seveda vse, kar spada vmes…