Novice

Objavljeno marec 2nd, 2016 | Samo Turk

0

Sixtynine izdali prvenec You are me

Ob prestopnem letu, na dan, ki se zgodi vsake 4 leta, je izšel prvenec skupine Sixtynine You Are Me. Glasba, ki jo najdete na albumu You Are Me je pristna, neobdelana in seže do srca. Pri snemanju ni bilo uporabljenih autotunov ali virtualnih instrumentov. Band, ki razveseljuje predvsem ljubitelje trših ritmov, ima za sabo paleto nastopov po Sloveniji in tujini, še več nastopov pa se obeta v letošnjem letu v sklopu promocije albuma, ki se začne 17.3. v Centru mladih Koper.

Kljub temu, da je album izšel šele letos, pa ima skupina posnete že 3 videospote, en spot pa je pravkar v nastajanju. Band sestavljajo Tomaž Klepač (vokal, akustična kitara), Tadej Tadič (električne kitare), Danijel Brezec (bas kitara) in Igor Marasovič (bobni). Klaviature, ki jih najdemo na albumu, je prispeval Davor Klarič (Elevators/Šank Rock). Kot producent albuma se je podpisal priznani slovenski producent Andrea Effe, ki je znan po sodelovanju z več slovenskimi in tujimi priznanimi glasbeniki.

Tags: , , , , , , ,


Objavil-a

- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend