Objavljeno marec 12th, 2018 | Matjaž Derin

FOTO: Magnifico @ Šotor Bonifika Koper 10.3.2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Magnifico se je na pobudo organizatorja KODA events s svojo Charlatan de Balkan Tour ustavil tudi v Kopru, kjer je s svojim bendom v soboto, 10. marca 2018, v šotoru ob Bonifiki, razgrel in razvnel pisano množico poslušalk in poslušalcev, ki je napolnila vse kotičke šotora. Za ogrevanje so kar med množico nastopili tudi trubači zasedbe Bojan Ristič orkestar in s svojimi izvedbami trubaških viž pripravili teren šarlatanu. Magnifica so spremljali Shatzi na bobnih, Jan Gregorka na električnem basu, Jan Jarni na kitari, Matija Krečič na violini, Luka Ipavec na trobenti in domačin, Izolan, Matej Kužel na saksofonu, ki ga Magnifico že tradicionalno na koncertih poziva, naj zaigra kak lep solo za punce.
Na koncertu, prirejenem ob dnevu žena in mučenikov, so zasedbi ob zaključevanju nastopa priskočili na pomoč tudi člani osemglave pevske skupine Kavsov brat, ki so s svojo uglašenostjo izvedbam pesmi dodali še nekaj veličastnosti.
Fotografije v galeriji in tekst: Maja Bjelica
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend