Novice

Objavljeno februar 25th, 2019 | Matjaž Derin

0

Zofa Lipa se vrača z novim videospotom

Veličastna vrnitev Strunjanske pošasti! Zofa Lipa vrača udarec z novim singlom in videospotom “Obalni Duh Starodavnega Pirata”, ki tudi napoveduje prihod istoimenskega albuma, ki pride jeseni 2019.

Gre se za agresivno in verbalno bojevanje, kjer se Zofa Lipa s svojim “oštrim flowom” in udarnimi “pančlajni” bori za glavni položaj obalne underground rap scene. Instrumental sta ustvarila Dule Sempler in Benjamin Shock, ki poskrbita za zelo odmeven in dober zvok produkcije. Solidna režija in izjemna montaža pričarata zelo hladno in temačno vzdušje, vendar se mlad in talentiran Matej Simčič za kamero več kot izkaže! Poleg Zofe se v videospotu pojavijo tudi njegovi trije rimajoči pajdaši Ringe, Axel in Reta (Luknje V Sistemu).

Besedilo : Zofa Lipa, Video: SOMNIUM AVD , Režija in snemanje: Matej Simčič,  Asistent produkcije: Urh Mlakar. ,

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend