Novice

Objavljeno april 25th, 2017 | Matjaž Derin

0

Žiga Rustja z videospotom “Pozabi na vse”

Na Dnevih slovenske zabavne glasbe, v kategoriji PopRocka, je nastopil Žiga Rustja z novim singlom ‘Pozabi na vse’! Po singlu  Rabim samo tebe, ki se je uspešno zavihtel na lestvice slovenskih radijskih postaj, je pred nami še en odličen izdelek, ki skriva več tančic in iskrenih resnic o nas samih.

Žiga Rustja iskreno o navdihu za nastanek pesmi:

‘Pozabi na vse – je pesem, ki izpostavlja dejstvo, da smo nekoliko prosojni in nevidni v svojih življenjih. Tako mi za druge, kot drugi nam. To je obremenjujoče, težko se lotiš česarkoli z mislijo, da bo to bolj malo ljudi opazilo, ker vsak od tebe pričakuje nekaj, kar je njim všeč. TO se dogaja pri nas v glasbi, drugim verjetno v službi, vsak se lahko najde v tej situaciji. Bistvo pa je, da sami vemo kaj je pomembno. To, da delamo na tem kar nam je dobro, da ne čakamo, da se rane same zacelijo, temveč pustimo drugim svoje komentarje – ki jih je včasih preveč – zato pa “pozabi na vse, naj vidijo me, če že ne veš”.

Bobni so bili posneti v Carmignanu di Brenta (IT), kitare, bas in synth v Žigovem studiu, poimenovanem #studio106, vokale pa Studiu Hendrix. Glasba: Žiga Rustja, Besedilo: Žiga Rustja in Andrea Flego, Aranžma: Andrea Flego, Avtor videospota: Sonicyut.

Vir: Mars Music

Tags: , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend