Objavljeno avgust 28th, 2014 | Eva Branc

0

Toxine se vračajo z novim singlom Pussy Everywhere

Toxine se vračajo z novim singlom Pussy Everywhere, ki ga je izdala mariborska založba Akord Records pod okriljem zavoda Subkulturni azil.

Skladba je peti single z njihovega prvenca Ever Wordless (Subkulturni azil, Akord Records, 2013). Mix in mastering single verzije je delo Erika Krambergerja.

Kot naznanja že naslov skladbe Pussy Everywhere, nas ta ponese v kontekst hiperoglaševanja, ki nam je vsem že tako rekoč naraven, če ne celo nujen. Poleg glavne teme, ki govori o tem, da je podoba ženske v današnji kulturi še bolj izkoriščena kot prodajno blago kot nekoč, se skladba ukvarja tudi s posameznikom oz. posameznico, ki se znajde v svetu podob seksualno objekticifirane ženske. Posameznik oz. posameznica se ob tem sprašuje, kaj je bilo preko hipnoze kulturne industrije in popularne kulture enostavno ponotranjeno, in ali je sploh še katera želja njegova oz. njena lastna.

Toxine v kratkem napovedujejo tudi izid videospota za skladbo Pussy Everywhere, do takrat pa ponujajo spodnji lyric video.

Singl Pussy Everywhere si lahko prenesete na spodnji povezavi:

Toxine – Pussy Everywhere (mp3)
– Toxine – Pussy Everywhere (wav)

vir: Subkulturni azil – Akord Records


Objavil-a

je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend