Novice

Objavljeno junij 28th, 2013 | Eva Branc

0

Summer gathering 2013

Summer Gathering je v desetletju, odkar je bilo v podalpsko rejversko grudo položeno njegovo seme, s srčnim negovanjem in skrbno selekcijo programa, postal ena največjih stalnic v poletnem žurerskem koledarju. Obiskal je že več krajev, se predstavil v festivalskih in klubskih izdajah, gonilna sila, kolektiv Fetch the Vibe, pa je s tem projektom večkrat prestopal tudi geografske, glasbene in druge meje.

Prvi nosilec letošnje izdaje, ki se bo zgodila v soboto, 6. julija v izolski Ambasadi Gavioli, je Joris Voorn, eno najbolj žlahtnih imen elektronskega podzemlja. Čeprav po njegovi produkciji množično segajo tudi hišniki, je vodja založb Green

Za sledenje desetletni rdeči niti zgodbe Summer Gatheringa bo poskrbel ljubljenec regionalnega občintsva Cristian Varela.

Cristian Varela

Cristian Varela

in Rejected predvsem eden ključnih razvijalcev izročila  detroitskega tehna, kar mu priznavajo tudi Carl Craig, Derrick May in Laurent Garnier. Za sledenje desetletni rdeči niti zgodbe Summer Gatheringa bo poskrbel ljubljenec regionalnega občintsva Cristian Varela, o katerem res ne gre izgubljati besed.

Jih pa velja nekoliko več potrošiti za domače izbrance. V osrednji areni se bodo v tandemih zavrteli Dataminions s Tomyjeme DeClerqueom ter Veztax z LxS-om. Če pa so vam ljubši toplejši elektronski odtenki, vas v privee vabi trojček Eddie F, Jaka in Shark, ki ga povezuje tudi to, da doživlja novo kreativno pomlad, Eddie predvsem kot producent, kolektiv Sharkastique pa spet tudi kot pomembni promotorji housa v prestolnici.

Za vse, ki ste starejši od 18 let, smo na portalu Muzikobala pripravili nagradno igro za vstopnice.

Izvorni tekst: Gregor Zalokar

Fotografije: Organizator

Tags: , , , , , ,


Objavil-a

je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend