Novice

Objavljeno junij 26th, 2018 | Matjaž Derin

0

Natečaj za nastop na Neptunovem koncertu

Letos v času prireditve Pomorski krst, Gimnazija, elektro in pomorska šola organizira koncert lokalnih neuveljavljenih glasbenih skupin. Neptunov koncert bo potekal v petek, 7. 9. 2018 na Tartinijevem trgu v Piranu.

Pogoji za sodelovanje:

Prijavijo se lahko skupine iz slovenske obale (Piran, Izola, Koper, Ankaran), od katerih mora biti vsaj 50% repertoarja avtorske glasbe. Skupina ne sme imeti uradno izdane plošče. Žanrskih in jezikovnih omejitev ni.

Prijava:
Za prijavo izpolnite ELEKTRONSKO PRIJAVNICO na POVEZAVI

Prijavnica mora vsebovati:

  • ime skupine,
  • krajši opis ter fotografija,
  • povezavo, kjer je možno poslušati avtorsko glasbo skupine ter
  • podatke o kontaktni osebi.

V kolikor bo skupina izbrana, vas bomo pozvali, da naknadno posredujete še ostale podatke za potrebe koncerta.

Pravice organizatorja: S sodelovanjem v razpisu avtorji in izvajalci soglašajo, da se njihova dela snemajo, predvajajo in uporabljajo v medijih za promocijo koncerta.

Kriteriji izbora: Žirija bo s poslušanjem posnetkov, prispelih do konca razpisnega roka, ocenila skladbe in naredila predlog za izbor skladb za koncert.

Honorar: Nastopajoče skupine bo do prejele honorar v vrednosti 100€.

Kontaktna oseba:  Nika Vidergar ([email protected])

Razpisni rok: Vse prijave morajo biti oddane do vključno 30. 6. 2018. Organizator si pridržuje pravico do podaljšanja roka po lastni presoji.

Vir: GEPŠ

 

Tags: , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend