Novice izola_mjuzik_fest_6

Objavljeno julij 26th, 2017 | Rok Soczka Mandac

0

Izola Mjuzik Fest 6 bo pod Belvederjem

Vrača se legendarni Izola Mjuzik Fest, ki to leto beleži šesto obletnico. Tokratna edicija bo v soboto 29.7.17 ob 18:00 na lokaciji Plac pod Belvederjem, kjer se je že zgodil Izola Mjuzik Fest 2.  Na festivalu bodo odigrali glasbeni alternativci vseh vetrov od Italije do Balkana. Spisek nastopajočih:
ATHEIST RAP happy punkrap Novi Sad
FREEDOM FIGHTERS reggae Koper
BURAN elektro pop punk Nova Gorica
THE SUNGLASSES BAND funky jazz Obala
PORTOFADO fado Portugese Bologna
LILITH CAGE psychedelic pop Slovenija
DANCE MAMBLITA post punk Izola
TOVARIŠ STRMOGLAVLJEN experimentalni drone Sežana

IZOLA MJUZIK FEST je festival avtorske glasbe, nagnjen k alternativi in glasbenim ustvarjalcem, ki razvijajo lastno glasbeno, avtorsko pot. Festival je namenjen domačim, obalnim glasbenim skupinam in glasbenikom sorodnega dometa iz Slovenije in Sveta. Poudarek je na svežih in zanimivih skupinah, ki si želijo nastopati in prikazati svoje ustvarjanje. Festival je pomemben kulturni dogodek ne le za Izolo, temveč tudi za širšo primorsko regijo, saj poleg tujim izvajalcem, ponudi možnost za nastopanje lokalnim skupinam.

Več info o dogodku najdete na  facebook-u

izola_mjuzik_fest_6

izola_mjuzik_fest_6

 

Tags: , , , , , , , , ,


Objavil-a

Ni novinar, še manj pa glasbeni kritik. Piše, ko se pojavi inspiracija, oziroma ko mu sodelavci zagrozijo. Je muzik lover in multimedial fucker. Obožuje glasbeno podzemlje in vesolje...in kar je vmes.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend