Objavljeno avgust 25th, 2014 | Gabriel Ogrin

0

Explosion Of Rock

V lanskem letu se je porodila ideja o prireditvi, ki bi mladim obetavnim glasbenikom dala možnost samopredstavitve na »velikem odru«.

Prvi »EXPLOSION OF ROCK« se je s prostovoljnim delom nekaterih posameznikov, sodelovanjem Mestne občine Koper in nekaterih sponzorjev, odvil junija 2013 v Taverni v Kopru. Nastopile so tri mlade obalne skupine STILLOUT, SHOCK ROCKET in WICKED. Koncert je obiskalo več kot 800 ljudi, s čimer so potrdili veliko naklonjenost tem mladim skupinam ter tovrstnim prireditvam. Kljub zahtevni organizaciji take prireditve vztrajamo pri podpori mladim glasbenikom, ki v svoje delo vložijo veliko časa, truda in energije in so aktivni tudi v ostalih zvrsteh od klasike, jazza, uspešne udeležbe na glasbenih tekmovanjih ipd.

Letošnji «EXPLOSION OF ROCK« se bo odvil v začetku novega šolskega leta 5. septembra 2014, kjer pričakujemo še večje število ljudi kot lani.

Tudi v letošnjem programu sodelujejo samo obalne skupine: SIXTYNINE, STILLOUT, NEVERMIND ter od mlajše generacije skupine TEENAGERS in WRONG GENERATION. Vsi pa se bodo, vsaj delno, predstavili s svojimi avtorskimi komadi.

Podprite jih s svojo prisotnostjo! Vstopnine ni.
Rock On!

 


Objavil-a

je zrasel z glasbo, ob glasbi, morda tudi v glasbi, pri štirinajstih je začel "šravfat" gumbe v studiu JORK, kjer še danes preživlja večino časa in producira oziroma ustvarja glasbo za Slovenske in tuje izvajalce. Redko kdaj se znajde v okoliščini, kateri ne diši po glasbi.Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend