Novice DRILL & BURKE + HIP HOP BOAT PARTY

Objavljeno junij 27th, 2017 | Rok Soczka Mandac

0

Drill & Burke + Hip Hop Boat Party

V petek 30.6. se bo v Restavraciji Lounge bar Svetilnik v Izoli odvijala prva poletna edicija “You know the DriLL – Rap sessions” rap eventov. Na odru bo nastopil lokalni dvojec DriLL & BurKe SkunkCloud v družbi EMKEJ (Maribor), Reta (Piran), Tes10 (Ankaran), BorisBeats (Koper). Za gramofoni bo muziko vrtel DJ Sunny Sun (Ljubljana) plus gost presenečenja. Dogodek se prične ob 22:00 ih, vstopnine NI!

DRILL & BURKE + HIP HOP BOAT PARTY

————————–————————–————————
BOAT PARTY
Za vas so prvič pripravili hip hop žurko s hrano in pijačo na barki, ki se bo odvijala od 15:00 do 21:00, nakar se zabava seli v Restavracija Lounge bar Svetilnik na večerni del programa in koncert Drilla in Burketa. Na morju bosta za poletno atmosfero skrbela dj-a Toljo Toljo iz Velenja. Barka sprejme omejeno število ljudi, tako da prijave za boart party sprejemajo na: [email protected] do 28.6.
#youknowthedrill

Vir

Tags: , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

Ni novinar, še manj pa glasbeni kritik. Piše, ko se pojavi inspiracija, oziroma ko mu sodelavci zagrozijo. Je muzik lover in multimedial fucker. Obožuje glasbeno podzemlje in vesolje...in kar je vmes.Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend