FOTO: Roger Sanchez & DJ Sneak @ Ambasada Gavioli, 13. 8. 2016

0
1017

Sinoči so v Ambasadi Gavioli na svoj račun prišlji ljubitelji vrhunskega housa: Roger Sanchez je Izolo z uradno zabavo Undr the Radr umestil ob bok Miamiju, Ibizi, Amsterdamu in Londonu, s seboj pripeljal ikoničnega DJ Sneaka, obisk pa izkoristil tudi za utrjevanje sodelovanja z našim Mikom Valetom.

Mariborčan, ki to poletje niza klubske petarde pri založbah, kot so Toolroom Trax, Glasgow Undergorund in Undr the Radar, je standarden grevalec Rogerjevih nastopov v regiji, ob vročem sodelovanju ‘That Sound’ pa sta tokrat napovedala drugi skupni single ‘Do it well’, v katerega sta zapletla še trofejno pevko Kelli-Leigh.

Mike se je kot prekaljen kurjač pričakovano ogibal vokalom, je pa z njimi ob vjuganju med različnimi odtenki housa izdatno postregel zvezdnik večera ter še enkrat več dokazal, da je strup za žensko občinstvo. Ko pa so zadovoljne punce, smo tako ali tako vsi. Roger je bil glavni magnet zabave, a glasbeni sladokusci so vedeli, da se tokrat Ambasado zapušča šele, ko se odvrti zadnja plošča. Zaključek v glavni areni je pripadel pionirju drugega čikaškega vala, ki je v 33-letni karieri šele prvič obiskal Slovenijo, po kliku s poznavalsko publiko pa obljubil, da se še vrne k nam.

Igrivo pa je bilo tudi v priveeju, kjer sta glasbo tokrat izbirala Gramophonedzie in Angel Anx ter z energičnim setom še enkrat več pokazala, da sta eden najboljših in nabolje uigranih DJ-tandemov v regiji.