Novice

Objavljeno april 27th, 2017 | Matjaž Derin

0

Zmelkoow z novim spotom Polna luna

Zmelkoow so letos iz velikonočnega jajčka izvlekli drugi single z aktualnega CD-ja »Pionirji divergentnega marketinga«, ki se odziva na ime »Polna luna«. Po dolgem času gre za ljubezensko pesem, ki pa tokrat ni balada, pač pa introspektivna izpoved domnevnega volkodlaka. Za pesem so posneli tudi animirani videospot, v katerem premierno nastopa deklica Lotosov cvet, ki simbolizira večno ljubezen, kot jo razume trdo psihopatsko jedro benda.

Spot je risal in  z miško klikal Matjaž Učakar, človek , ki je zložil ovitek za Pionirje, človek ki je za pošto Slovenije oblikoval več kot 120 znamk in tudi nekaj krajših animiranih spotov za razne institucije javnega značaja kot so muzeji, knjižnice, založbe TV, ipd.

Tags: , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend