Novice

Objavljeno oktober 25th, 2017 | Matjaž Derin

0

Nov single Žige Rustje – Kralj zelenega peresa

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Po »Rabim samo tebe« in »Pozabi na vse«, ki jo je bilo moč videti in slišati tudi na Poprocku v sklopu DSZG (od tedaj je namreč še vedno aktualna na nekaterih radijskih lestvicah, poleg tega pa je bila tudi na lestvici MTV Adrie), prihaja še en izdelek iz novega albuma.

Kralj zelenega peresa nosi nenavaden naslov. Gre za najbolj osebno izpoved obalnega kantavtorja do sedaj. Zato v svojem programu ali phonerju vprašajte Žigo, ki je avtor glasbe in besedila, kdo je to.

Produkcija: Andrea Effe, Snemano v Prosdocimi Studio (Carmignano di Brenta, Italija), Studio Hendrix (Rtv Slovenija, Radio Koper) in Studiu106 (Parecag, Slovenija). Bobni: Luka Jeraša Kuljo, Kitare: Luka Ivanovič, Bas: Matej Ivančič, Synth, klavir: Mitja Bobič, Mastering: Da Goose Music (Nizozemska), Video: Sonicyut (Trst, Italija) Založba: Dallas Records Slovenija.

Vir: Dallas Records

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend