Novice

Objavljeno avgust 5th, 2014 | Matjaž Karlovčec

0

Baley, novo ime obalne elektronske produkcije predstavlja prvi single “True Side”

Novo ime na obzorju obalne (in širše) elektronske produkcije nosi psevdonim Baley. 1. avgusta je pri avstrijski založbi Ballon records izšel njegov prvi single “True Side”, ki je plod mnogih neprespanih noči mladega obalnega producenta. Pod tem umetniškim psevdonimom se namreč “skriva” glasbenik, skladatelj, studijski tehnik ter producent Gabriel Ogrin, ki je med drugim tudi eden izmed idejnih likov Muzikobale. Projekt Baley je torej njegova sveža ideja, s katero se podaja v elektronsko-plesne vode. Po mnogih letih iskanja žanra, s katerim bi se lahko najbolje izrazil, so ga ideje pripeljale na področje house/trance/EDM žanrov. Začetek ustvarjanja je že obrodil prvi sadež v obliki singla “True Side”, na katerem gostuje vokalist Jaka Burger (Corkscrew).
Trenutno Baley pripravlja še dve novi izdaji ter napoveduje nove gostujoče vokaliste. Pesmi lahko prisluhnete na youtube kanalu, med tem ko več info o projektu dobite na uradni strani (v pripravi), sicer pa spremljajte prihodnje objave na portalu Muzikobala.

Tags: , , , , , , , ,


Objavil-a

Glasbenik, skladatelj, eksperimentator, ljubitelj/zbiratelj/raziskovalec številnih aspektov glasbe. Pred petnajstimi leti je vzel bas v roke in po spletu okoliščin in dobrih ljudi takoj tudi začel igrati v bendu. Od takrat dalje je ustvarjal skozi različne zvrsti,trenutno aktiven pri Meduzalem, EBFAD, Kampo Crisi.Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend