Objavljeno maj 3rd, 2019 | Samo Turk

0

Stoneflow + Gromofon

Kdaj:
maj 18, 2019 @ 21:00
2019-05-18T21:00:00+02:00
2019-05-18T21:15:00+02:00
Kje:
Hangar bar, Izola
Stoneflow + Gromofon @ Hangar bar, Izola

STONEFLOW
Je tričlanska zasedba iz Celja in okolice, ki je nastala, ko sta inštrumente prekrižala kitarist in vokalist Boštjan Sevnik ter bobnar Žiga Veronek. Med njima se je ustvarila glasbena kemija, katera je botrovala k nastajanju avtorskih komadov in ustvarjanju brezkompromisne, brez žanrskih omejitev, kitarske glasbe, tekočih ritmov in psihadeličnega flowa. Kmalu se jima je pridružil basist in multiinštrumentalist Andraž Bizjak, ki je s svojim glasbenim znanjem in prezenco dodal piko na i.

________________________

GROMOFON
Škrtanje igle po vinilu. Raskavost organskega zvoka. Nepopustljivost udrihajočih obratov. Izruvane korenine rokenrola. Gromoglasni fonogram se prebuja. Prasketa skozi nasičen zrak. Ga reže na fotone zvočnosti. In mu daje nadzvočnost. Strnjen duel kitarskih gromov presekan z udrihajočimi ritmičnimi strelami ter zasut z nalivom liričnosti. Prekaljeni celjski tričlanski kvartet s petim elementom sozvočja tako postane Gromofon, ki bo predvajal prvi singel z naslovom Prazna vsebin.

Gromofon so:
Bojan Stopar; kitara in glavni vokal
Grega Sevnik; bas in spremljevalni vokal
Sergej Steblovnik; bobni

BandCamp – http://gromofon.bandcamp.com/
YouTube – http://www.youtube.com/user/gromofonband


Objavil-a

- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend