Objavljeno januar 24th, 2019 | Samo Turk

0

Lusterdam + The Filters

Kdaj:
februar 16, 2019 @ 21:30
2019-02-16T21:30:00+01:00
2019-02-16T21:45:00+01:00
Kje:
Hangar bar, Izola
Lusterdam + The Filters @ Hangar bar, Izola

LUSTERDAM (rock’n’roll, Slovenija)
So šele na začetku svoje poti, a so z glasbo, ki jo ustvarjajo, prepričali že mnoge. Čeprav so skupaj le kratek čas, zasedbo sestavljajo izkušeni glasbeniki (in filmarji): gonilna sila Hieronim Vilar (vokal, kitara), Mirko Medved (kitara), Jure Volgemut (bobni) in priznani režiser Ven Jemeršić (bas). Štiričlanska zasedba na valu vročičnega hajpa izdaja prvenec in je tik pred tem, da se uveljavi kot ena od tistih nepozabnih glasbenih izkušenj.

Na prvencu zasedbe Lusterdam je deset avtorskih skladb (med njimi tudi ‘Lepo mi godrnjaš’), po katerih se pretakata post-rock in kitarski pop, s primesmi grungea in countryja. Pri snemanju albuma je zasedba sodelovala s priznanimi in uveljavljenimi producenti iz sveta glasbe kot so: Peter Penko (Laibach, Siddharta, Torul, TerraFolk), Drago Popović (Mi2, Hamo & Tribute 2 Love, Zgrešeni Primeru), Anej Kočevar (Lačni Franc, Adam, Anavrin, Gušti …).
________________________________

THE FILTERS (rock’n’roll, Beograd)
Srbski rock band je bil ustavnoljen leta 2016. Na njih so vplivali bendi kot so Queens of the Stone age, Foo fighters, Muse, Nirvana, HIM, Boy kill boy, Arctic monkeys, Black keys, Kyuss, Eagles of death metal.


Objavil-a

- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend