Objavljeno december 6th, 2018 | Samo Turk

0

Frank Get + Elvis Šahbaz

Kdaj:
december 7, 2018 @ 21:30
2018-12-07T21:30:00+01:00
2018-12-07T21:45:00+01:00
Kje:
Hangar bar, Izola
Frank Get + Elvis Šahbaz @ Hangar bar, Izola

FRANK GET je italijanski glasbenik rojen v Trstu. Je pevec, basist, kitarist, pianist in skladatelj. Svojo solo kariero je začel leta 1979 in ima več kot 30 let izkušenj v glasbeni industriji, predvsem v rock glasbi. Izdal je 14 albumov in koncertiral po celem svetu. Bil je na številnih festivalih po Italiji in svetu, med najbolj znanimi je verjetno glasbeni festival v Sanremu in številnimi po svetu.

ELVIS ŠAHBAZ
”Za svoje skladbe bi lahko rekel, da mi pomenijo enako kakor slikarju slike. Vedno rečem, da ker sem v bistvu samouk in glasbeno nepismen, gledam na glasbo skozi barve. In prav te barve me navdihujejo, mi nekako narekujejo, kaj naj igram. Tako so moje skladbe, npr. Svetilnik, Parenzana Blues, Izola, Bele Skale, Viža, kot slike, ki jih lahko podoživljam skozi igro,” pravi Elvis Šahbaz. V kitarskem življenju se sprehaja od akustike do elektrike. Sodeloval je z več glasbenimi rockovskimi skupinami (Implosia), ustvarja glasbo za dokumentarne filme in izvaja glasbo v živo ob filmih (Kino Otok, filmi Paride Di Stefana …). Pravi, da ga Izola navdihuje.


Objavil-a

- glasbenik, učitelj kitare, fan fizičnih nosilcev zvoka, petina skupine Toxine in ustrezen del številnih drugih sestavov. Zadnje čase tudi "novinar".Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend