Objavljeno september 12th, 2019 | Matjaž Derin

0

Drill, Infamous Love @ Praznik športa in kulture 2019

Kdaj:
september 14, 2019 @ 16:00 – 21:00
2019-09-14T16:00:00+02:00
2019-09-14T21:00:00+02:00
Kje:
Park Sonce Lucija
Kontaktna oseba:
ŠIMC Piran, ZKD Piran, JSKD Piran
Drill, Infamous Love @ Praznik športa in kulture 2019 @ Park Sonce Lucija
Praznik športa in kulture bo povezal piranska društva!

Športni in mladinski center Piran, Zveza kulturnih društev Piran ter O.I. JSKD Piran premierno organizirajo PRAZNIK ŠPORTA IN KULTURE 2019, ki bo 14. septembra 2019 od 16h dalje v Parku Sonce Lucija. Prireditev pospešuje mreženje društev, vabi k vpisu, v programu prireditve se bodo zvrstili nastopi, številne predstavitve, aktivnosti ter nagradna igra za najmlajše. Prireditev bomo zaključili s koncertom lokalnih glasbenikov. Pridružite se nam!

O projektu:
September je že tu in čas je za vpise otrok v naša društva. Športni in mladinski center Piran, Zveza kulturnih društev Piran s podporo O.I. JSKD Piran z namenom predstavitve vseh piranskih društev, premierno organizirajo dogodek PRAZNIK ŠPORTA IN KULTURE 2019. Koncept prireditve bo nekoliko drugačen kot v preteklih letih pri Prazniku športa, saj bo prireditev poleg športnega, odslej imela tudi kulturni pridih. Osrednje dogajanje bo, tako kot v preteklih letih, namenjeno vpisu v piranska športna in kulturna društva. Predstavilo se bo več kot 30 piranskih društev oz, organizacij s piranske občine, ki jih združuje večletno športno in kulturno delovanje.
Praznik športa in kulture 2019 pospešuje mreženje društev, vabi k vpisu, v programu prireditve se bodo zvrstili nastopi, številne predstavitve in aktivnosti.

Potencial Parka sonce v Luciji, kot prostora za kreativno preživljanje prostega časa, kot prireditvenega prostora je v povezovanju vseh športnih in kulturnih akterjev. Skupna predstavitev športnikov, glasbenikov, umetniških ustvarjalcev, vzpodbudi obiskovalce vseh generacij, da se nam pridružijo na dogodku.

Program:
Predstavitev društev ter organizacij, nastopi ter nagradna igra 16.00 – 19.00

Predstavili se bodo: Mladinski Epicenter, Mediadom Piran, Pihalni Orkester Piran, Folklorno društvo VAL Piran, Plesna skupina Metulj Piran, Likovno društvo Solinar, Društvo likovnih ustvarjalcev Vrtnica, Foto klub Portorož, Twirling in mažoretni klub Lucija, Mepz Sveta Lucija, Portoroški Zbor, Comunità degli Italiani Giuseppe Tartini , Smučarski Klub Portorož, Veslaški klub Piran, Rod Sergeja Mašere Piran, Rokometni klub Piran, ŠD PIRAN – odbojka, Plavalni Klub Biser Piran, Volley club Portorož,  ŠK FLIP Piran, NK Portorož – Piran, Košarkarski klub 3×3 Piran, Aerobika ANJA, Društvo za borilne veščine Piran in še mnogi drugi.
Nastopi: Pihalni Orkester Piran, ŠK FLIP Piran, Plesna skupina Metulj Piran, Twirling in mažoretni klub Lucija.
Koncert obalnih skupin, žreb nagradne igre 19.00 – 21.00
Drill (Izola),
Infamous Love (Lucija)
Organizatorji dogodka: Športni in mladinski center Piran, Zveza Kulturnih Društev Piran, JSKD Piran. Soorganizatorji dogodka: Mediadom Piran, Zmigajmo. Projekt je omogočila Občina Piran.


Objavil-a

je neprepirjliv glasbeni frik, upokojeni glasbenik, muzik meneđer, pošten ekonomist, organizator in obiskovalec koncertov ter dober poznavalec obalne glasbene scene... pa velik zaščitnik obalnih bendov. Predvsem pa podpornik avtorske glasbe ter "hejter" cover bendov.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend