Novice

Objavljeno januar 11th, 2017 | Zunanji Vir

0

Kevin Koradin z novim singlom

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gonilna sila skupine Tide, eden od treh členov zasedbe Gora in avtor mnogih skladb Kevin Koradin z novim letom predstavlja novo, solo skladbo ‘Never let me go’ – distopična vizija prihodnosti v alter pop skladbi.

Kevin Koradin navdih za skladbe črpa iz sveta, del katerega je tudi sam. Skladba ‘Never let me go’ je distopična vizija prihodnosti: pripoveduje o človeku, pravzaprav klonu, od katerega se pričakuje le izpolnjevanje funkcije, za katero je bil ustvarjen. Ujet v sistemu, ki posameznika obravnava zgolj kot robota ali številko, želi pokazati, da lahko ponudi več od avtomatizma; želi pokazati svojo dušo, čustva. Zato ustvarja, piše, slika, da bi za njim ostalo kaj več kot zgolj številka na listu papirja.

V zgodbi najdemo mnogo vzporednic s časom, v katerem živimo danes. Na prvi pogled znanstveno fantastična skladba pravzaprav ni daleč od naše resničnosti.

 

Pri nastajanju skladbe ‘Never let me go’ je Kevin ponovno sodeloval z nizozemskim producent Cliffordom Goilom. Futuristično besedilo je svojo zvočno podobo našlo v alternativnem popu.

Kevin Koradin je ena od tistih ustvarjalnih duš slovenskega glasbenega prostora, ki lahko včeraj ustvari hard rock skladbo z bandom Gora ali moderno rock himno za zasedbo Tide, jutri pop skladbo z Aniko Horvat, danes pa moderno alter pop skladbo ‘Never let me go’. Prisluhnite mu.

Vir: Boombox

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Tags: , , , , , ,


Objavil-aKomentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend