no image

Objavljeno julij 24th, 2017 | Rok Soczka Mandac

0

IVO TULL TRIO @ PUB 33, Koper

Kdaj:
avgust 18, 2017 @ 23:00
2017-08-18T23:00:00+02:00
2017-08-18T23:15:00+02:00
Cena:
Brezplačno
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Petek, 18.8.2017 ob 23h! Koncert IVO TULL TRIO! Ivo Tull Trio je nastal poleti l. 2014. Svoje avtorske pesmi je Ivo po večletnem igranju v različnih rock’n’roll, blues in country skupinah ponovno povlekel iz predala. Dodal jim je še novejše in se odločil da bo, naveličan standardnega preigravanja, pesmi uglasbil drugače. Vse kitare je uglasil v “odprto D in G akordaturo” in se lotil raziskovanja zvočnih možnosti, ki jih prinašajo uglasitve tipične za bluesmane iz delte Mississipija. Po nekaj samostojnih nastopih je z Giuliom Rosellijem, dolgoletnim prijateljem in bobnarjem v zasedbi Dirty Fingers, poiskal še primernega basista, ki bi znal dati svoj pečat skladbam. Vsesplošno talentirani Alessandro Leonzini, s katerim sta že igrala v country zasedbi Big Wheels je bil logična izbira. Po treh vajah je bilo vse nared in trio je bil pripravljen, da stopi na oder.

Marca 2015 je nastal plošček Hudič in jaz, ki so ga fantje posneli v Studiu Jork v Dekanih. Album sestavlja deset komadov, traja pa malo manj kot petintrideset minut. Plošča je poklon ikoni svetovnega bluza Robertu Johnsonu, od katerega si je Tull tudi sposodil dva komada. Na plošči je še cela vrsta bluz pesmi in tudi nekaj bolj čustvenih, avtorskih skladb, kot na primer nežni in akustični Za kulisami na odru ter Včasih ko se jočeš. Romantična melodija se v teh skladbah odlično spaja s hrapavim in hkrati toplim Tullovim vokalom. Instrumentalna Skrite želje in sanje, pa čeprav brez besedila, poslušalca celo gane, to pa uspe le nekaterim glasbenikom … O tem se boste lahko tudi sami prepričali v petek, 18.8., ko bo Ivo Tull s svojo spremljevalno zasedbo stopil na oder Puba 33! Ivo Tull – glas, kitare, Giulio Roselli – bobni, Alessandro Leonzini – bas.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.


Objavil-a

Ni novinar, še manj pa glasbeni kritik. Piše, ko se pojavi inspiracija, oziroma ko mu sodelavci zagrozijo. Je muzik lover in multimedial fucker. Obožuje glasbeno podzemlje in vesolje...in kar je vmes.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend