Objavljeno maj 10th, 2016 | Eva Branc

0

Anika Horvat predstavlja poletno pop skladbo Nočem bit sama

Anika Horvat se več kot odlično počuti v mnogih podobah in oblikah glasbe. Od nekdaj je ustvarjala in prepevala žanrsko raznolike skladbe – poznamo jo tako po njenih večnih pop uspešnicah, brezčasnih popevkah, sodelovanju z Big Bandom RTV Slovenija, zanimivih glasbenih duetih, izletih v r’n’b in v zadnjem času tudi po skladbah, ki plavajo po plesnih vodah. Tudi njena nova skladba Nočem bit sama se spogleduje s plesnim popom.

Skladbo so spisali Jure Lesar (glasba,) Drago Mislej Mef (besedilo) in Benjamin Vuković (glasba in miks).

Z Juretom sodelujeva že lep čas; odlično se ujameva na nastopih, hkrati pa sem velika oboževalka njegovega dela. Ko mi je prvič na kitaro zaigral melodijo za pesem Nočem bit sama nisem bila presenečena, kako dobro ‘paše’ k meni, saj so mi vsa njegova prejšnja dela zelo sedla v srce in verjetno so nama skupni nastopi tudi pomagali, da je spisal skladbo, ki mi paše kot ulita. K sodelovanju sva povabila Draga Misleja Mefa, ki je spisal besedilo, producent Benjamin Shock pa je bil naravna izbira za končno podobo skladbe, saj tudi z njim sodelujem že vrsto let,” o novi skladbi pravi pevka.


Objavil-a

je novinarka in v tem poklicu na Obali dela že več let. V ekipi uredništva portala je edina, ki ni glasbenica, zato pa lahko skupnosti prinaša zunanji pogled na glasbeno sceno tega prostora, ki jo spremlja večji del svojega življenja.Komentiranje je izključeneno.

Nazaj na vrh ↑

Send this to a friend